Gå til hovedindhold

Velkommen

Som ny borger får du en særlig introduktion til vores Guldborgsund. Hold øje med din e-Boks, så er du godt på vej!

Hesnæs strand

Indhold

  Vi synes, det er vigtigt, at du som ny borger får en grundig introduktion til vores Guldborgsund, for vi har så meget at byde på.

  Som ny borger får du derfor allerede ved din flytning og tilmelding til folkeregisteret en automatisk bekræftelse med link til denne hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse.

  Indenfor de første tre måneder efter din flytning får du også en invitation i din e-Boks til en fysisk introduktion, der holdes på Rådhuset én gang hvert halve år. Her er alle nye borgere velkomne.

  Arrangementet afholdes altid en lørdag formiddag, hvor blandt andet borgmesteren byder velkommen. Vi byder på en kop kaffe samt et stykke Guldborgsund-kage fra den lokale bager, så du kun skal fokusere på, at netværke og lytte.

  Invitationen får du i et velkomstbrev, som beskriver nogle af de spændende ting, som du kan finde her på hjemmesiden og det der foregår "lige nu og her" i Guldborgsund. Vi vægter, at der er fællesskaber for alle og giver dig samtidig mulighed for, at opleve fællesskaberne på egen hånd.

  Hold øje med din e-Boks, så er du godt på vej til at blive en del af fællesskabet i vores Guldborgsund.

  Kommende aktiviteter særligt for nye borgere

  RUNDVISNING PÅ GULDBORGSUND RÅDHUS OG I VILD-PARK
  Dato: 3. september 2022
  Sted: Guldborgsund Kommunes Rådhus, Parkvej 37, 4800 Nykøbing F.

  Kom med ”bag kulissen” på rådhuset. Mød borgmesteren og udvalgsformanden over en kop kaffe. Se byrådssalen og rådhusets offentlige lokaler, og få en introduktion til vores aktive VILD-PARK.

  Tilmelding senest søndag den 28. august 2022 på vores arrangementsportal
  Information sendes i personligt brev via e-Boks.