Gå til hovedindhold

Guldborgsund Frivilligcenter

Frivillige i meningsfulde fællesskaber. Det er let at blive frivillig. Mere end 3.000 mennesker i Guldborgsund nyder at gøre noget meningsfuldt for andre, og der er over 200 fællesskaber, hvor der er liv og glæde, man kan være en del af. Vi hjælper dig gerne med at finde det meningsfulde fællesskab for dig.

Indhold

  Guldborgsund Frivilligcenter er den paraply, der samler alle de frivillige, sociale kræfter i Guldborgsund og synliggør dem. Vi tilbyder kurser, støtte til at søge midler, støtte til at producere flyers eller pjecer, der synliggør foreningernes/gruppernes frivillige, sociale indsats og sikrer, at de har et sted at mødes.

  Guldborgsund Frivilligcenter ligger centralt i Nykøbing på Banegårdspladsen. Her kan sociale frivillige blandt andet mødes med borgere, planlægge aktiviteter, få sparring, viden og ideer til udvikling af deres aktiviteter.

  Hvis man er en forening/gruppe eller enkeltperson, der tilbyder en frivillig social indsats, er det gratis at være medlem. Vi tilbyder alle sociale frivillige at få ny viden og at deltage i de aktiviteter, som centret tilbyder. Borgere kan også henvende sig og få hjælp til at finde det tilbud, de har brug for. Vi tilbyder også virksomheder, institutioner og enkeltpersoner at være medlem. Det koster ikke noget, og vi synliggør på vores hjemmeside, hvilken social indsats virksomheder og institutioner bidrager med i Guldborgsund.

  Vi er altid parat til at svare på spørgsmål. Besøg: www.fri-villig.dk og få viden, mail til os på: bli@fri-villig.dk eller ring på telefon 54 82 00 55, så hjælper vi også dig.

  Vi tør godt love, at både du og mange andre vil få stor glæde af din sociale, frivillige indsats.

  Mulighederne er næsten uendelige. Der er brug for både hjerner, hjerter og praktisk snilde, så fortæl os, hvad du har lyst til.

  På hjemmesiden fri-villig.dk kan du for eksempel lade dig inspirere under fanebladet ”Medlemmer”, hvor du kan læse lidt om de mange forskellige aktiviteter, som andre frivillige giver liv. Eller klik på knappen Bli’ Frivillig og se en lille film, hvor frivillige fortæller, hvorfor de er frivillige.

  Vi giver dig også gerne gode ideer - ring til sekretariatet på tlf.nr.: 54 82 00 55, så er du godt i gang.

  Vi glæder os til at høre fra dig.