Guldborgsund Frivilligcenter

Frivillige i meningsfulde fællesskaber

Det er let at blive frivillig. Mere end 3.000 mennesker i Guldborgsund nyder at gøre noget meningsfuldt for andre, og der er over 200 fællesskaber, hvor der er liv og glæde, man kan være en del af. Vi hjælper dig gerne med at finde det meningsfulde fællesskab for dig.

Guldborgsund Frivilligcenter er den paraply, der samler alle de frivillige, sociale kræfter i Guldborgsund og synliggør dem. Vi tilbyder kurser, støtte til at søge midler, støtte til at producere flyers eller pjecer, der synliggør foreningernes/gruppernes frivillige, sociale indsats og sikrer, at de har et sted at mødes.

Guldborgsund Frivilligcenter ligger centralt i Nykøbing på Banegårdspladsen. Her kan sociale frivillige bl.a. mødes med borgere, planlægge aktiviteter, få sparring, viden og ideer til udvikling af deres aktiviteter.

Hvis man er en forening/gruppe eller enkeltperson, der tilbyder en frivillig social indsats, er det gratis at være medlem. Vi tilbyder alle sociale frivillige at få ny viden og at deltage i de aktiviteter, som centret tilbyder. Borgere kan også henvende sig og få hjælp til at finde det tilbud, de har brug for. Vi tilbyder også virksomheder, institutioner og enkeltpersoner at være medlem. Det koster ikke noget, og vi synliggør på vores hjemmeside, hvilken social indsats virksomheder og institutioner bidrager med i Guldborgsund.

Vi er altid parat til at svare på spørgsmål. Besøg: www.fri-villig.dk og få viden, mail til os på: bli@fri-villig.dk eller ring på tlf.nr.: 54 82 00 55så hjælper vi også dig.