Gå til hovedindhold

Vidensbank om lokal udvikling

I Guldborgsund kommune har vi flere forskellige puljer, som du kan søge, hvis du har en god idé.

Indhold

  En af dem er bosætningspuljen, der hvert år giver ca. 2 mio. kr. til projekter, der er med til at gøre det bedre at leve i kommunen. Du kan se hvordan, du søger puljen, og hvilke kriterier der er for at få penge til netop dit projekt på vores forenings- og tilskudsportal.

  Her kan du også finde en lang række rapporter og analyser, der knytter sig til udvikling i Guldborgsund Kommune, men også forskellige artikler der videregiver erfaringer fra andre steder i landet. Så dyk ned i det hele, og bliv inspireret til nye projekter. 

  Strakspuljen havde et budget på 180.000 kr. i 2020 til initiativer, events og arrangementer, der understøttede ”Det Gode Værtskab” i forhold til nye borgere Guldborgsund Kommune. Der kunne søges 10.000 kr. til hver event. Du kan se i PDFen hvordan ved at klikke på linket her >

  2018

  2017

  2016

  2015

   

  Hvert år er der en lang række studerende, der skriver opgaver i samarbejde med Guldborgsund Kommune. Vi er altid glade for nyt viden, så når der kommer relevante rapporter og resultater fra de studerende, deler vi dem også her på siden.