Gå til hovedindhold

Netværk

Når man flytter til et nyt område, er det vigtigt at få en lokal omgangskreds for at falde godt til. På Lolland-Falster, og især i Guldborgsund, er der talrige netværk af både social, faglig og erhvervsmæssig karakter, der gør det let at møde nye mennesker og at føle sig hjemme i Guldborgsund.

Indhold

  Det største lokale netværk er Lolland-Falster Lovestorm. Netværket startede som en reaktion på de negative historier om Lolland-Falster, som desværre til tider florerer i landsdækkende medier. I dag har netværket mere end 30.000 medlemmer på Facebook, der deler de gode historier og lokale begivenheder. I slipstrømmen af Lolland-Falster Lovestorm opstod foreningen Sammen om Lolland-Falster, der arbejder strategisk for at fremme de gode historier om Lolland-Falster og laver spændende arrangementer i løbet af året.

  Et andet stort netværk er Quality Lolland-Falster (QLF), der er et lokalt netværk for kvinder. Det er en blanding af et socialt og fagligt netværk. Hver måned besøger netværket en lokal virksomhed og netværker over et veltillavet måltid. Det har gennem tiderne skabt nye venskaber såvel som forretningsforbindelser og jobskifte.

  Den lokale erhvervsorganisation, Business Lolland-Falster, tilbyder ligeledes gode netværksmuligheder for alle erhvervsaktive. Hver måned er der spændende events med blandt andet virksomhedsbesøg, seminarer og mastertalks af fremtrædende personligheder inden for erhvervsliv eller politik.

  For iværksætterspirer er der også gode netværksmuligheder. Business Lolland-Falster afholder hver måned Business Days i enten Nykøbing Falster eller Nakskov, hvor man kan få sparring om sin virksomhedsidé.

  Læs også om

   

  Vidste du at...