Gå til hovedindhold

Lokale foreninger

I Guldborgsund er der et tæt foreningsliv, der inkluderer alle borgere i alle aldre. Der findes foreninger med sociale, sportslige og faglige formål, og foreningerne er altid åbne for nye medlemmer, der ønsker at engagere sig.

Indhold

    At være medlem af og tage aktivt del i en forening er en investering, der giver et positivt afkast for det enkelte menneske såvel som for samfundet. Gennem foreningslivet skabes en særlig sammenhængskraft, der giver synergi og samhørighed i lokalsamfundet. Som tilflytter kan foreningslivet sikre, at man falder hurtigere til og får en omgangskreds med samme interesser som én selv.

    De sociale foreninger i Guldborgsund bidrager blandt andet til at fremme sager inden for fysisk og psykisk sundhed, integration og samvær mellem generationer. Guldborgsund Kommune arbejder tæt sammen med flere sociale foreninger for at støtte deres frivillige indsats og give dem de bedste vilkår for deres arbejde.

    De lokale sportsforeninger har både øje for bredden og eliten, og de findes i børne- og voksenhøjde. Foreningerne bindes sammen af den frivillige indsats, der fremmer fællesskabet om en aktiv fritid til glæde for alle borgerne. Der er gode sportsfaciliteter i Guldborgsund, som det er let at låne af kommunen.

    Hvis du selv har en idé til at starte en forening, er der også mulighed for det. Ellers kan du finde et bredt udsnit at foreninger i Guldborgsund nedenfor.

    Find dine lokale foreninger på forening.guldborgsund.net.