Gå til hovedindhold

Bolig for dig

I Guldborgsund Kommune er der god mulighed for at finde en rummelig bolig til en pris, hvor du får et råderum til at renovere den eller til at realisere dine erhvervsmæssige drømme. Boliger på landet giver en særlig ro i hverdagslivet, hvor der er højt til loftet, stilhed og mørkt om natten.

Indhold

  Du vælger helt selv, om du vil bo i byen, hvor du er tæt på skoler, handlemuligheder og kultur- og fritidstilbud, eller om du vil slå dig ned et sted, hvor der er langt til naboen og tæt på naturen.

  Der er god mulighed for at finde en lejlighed i byområderne, der ligger få minutter fra centrum. Små byhuse pryder gaderne og gør det muligt at bo midt i byen i et charmerende hus med egen have. I kort afstand fra byerne er der store villakvarterer med rolige veje, hvor børn kan lege og have lov til at være børn.

  At bo på landet kan være flere ting. Nogle foretrækker et hus omringet af marker og natur, hvorimod andre hælder til landsbyer med fokus på lokale fællesskaber. Heldigvis kan du selv vælge om du vil have det ene eller det andet. Der kan være flere grunde til at flytte på landet. Nogle flytter for at realisere sine unikke boligdrømme, mens andre gør det på grund af de erhvervsmuligheder, som opstår.

  Vil du bygge dit eget?

  Hvis din drømmebolig ikke står klar, kan du bygge din egen.

  Find din egen byggegrund her.