Gå til hovedindhold

Arbejdsliv

Det gode arbejdsliv er sammensat af mange ingredienser. Arbejdsopgaverne skal være udfordrende. Hverdagen skal være udviklende. Der skal være et stærkt sammenhold mellem kollegaerne. Og ikke mindst, skal der være en fornuftig balance mellem arbejdet, fritiden og familielivet.

I Guldborgsund er der mange muligheder for at finde et arbejde, der indeholder alle ingredienserne. Der er mangel på arbejdskraft inden for flere brancher, og derfor er der jobåbninger for mange mennesker. Brancherne spænder fra akademisk og kreativt arbejde over administrative kontorjobs til jobs inden for produktion eller håndværk. Dertil kommer, at der er god støtte til at starte egen virksomhed. Alt i alt, er der mange muligheder, både hvis du er nyuddannet, midt i din karriere eller på jagt efter dit sidste job inden pensionen.

En af de glæder, som mange erhvervsaktive borgere fremhæver, er, at de i Guldborgsund har mulighed for at have et travlt arbejdsliv og alligevel have tid til at leve i naturen. Ved at arbejde lokalt spares der tid på transport, som i stedet kan bruges på gåture langs stranden eller i skovene. Selv hvis man er pendler, kan man blive overrasket over det overskud af tid, man kan få til andre aktiviteter, når man er bosat i Guldborgsund.

Nedenfor kan du læse mere om de lokale jobs, pendlerlivet, jobs til ægtefællen og uddannelsesmuligheder i Vores Guldborgsund.