Øster Ulslev er en landsby på det sydøstlige Lolland, ikke langt fra Nysted og Kettinge. Beliggenheden er helt i ud til Østersøen og med grænserne op til Røgbølle Sø og Maribo Søerne. Det giver udsigt til unikke naturoplevelser i området omkring landsbyen.

Øster Kippinge ligger på det nordvestlige Falster i bunden af Vålse Vig, ikke langt fra Nørre Alslev. Det er i dette område, at man finder Falsters højeste punkt, Møllebanken, der ligger tæt på Nørre Vedby. Der er en god infrastruktur i området, da Øster Kippinge ligger ved hovedvejen mellem Guldborg og Vordingborg.

44 Eskilstrup – det er motorvejsafkørslen, der fører direkte til den gamle stationsby på Nordfalster. Den lokale beboerforening har valgt at bruge nummeret i al markedsføring af landsbyen, fordi det viser hvor centralt Eskilstrup ligger.

Nysted er en tidligere købstad – Danmarks sydligste – på det sydøstlige Lolland med 1.359 indbyggere (2017)

Guldborg er en by i to dele, der er skåret igennem af sundet. Byen er i sin tid opstået som et færgested, og selvom færgerne i dag er afløst af en fast broforbindelse, er der stadig spor fra færgernes tid.

Toreby er en by på Lolland med 614 indbyggere (2017)[1], beliggende 12 km sydøst for Sakskøbing.
Sakskøbing er en købstad og stationsby på det nordøstlige Lolland med 4.545 indbyggere (2017)

Danmarks sydligst beliggende by er Gedser – byen med overfarten til Rostock i Tyskland. Det sydligste punkt er markeret med Sydstenen på Gedser Odde, og det er et enestående område for alle naturelskere, surfere, vandrere, sejlsportsfolk, ornitologer, lystfiskere, løbere og cyklister. 

”Falsters Hjerte” er et område, der dækker landsbyerne Falkerslev, Horreby, Nørre Ørslev, Sønder Kirkeby, Sønder Alslev og Karleby. Det er et område rigt på naturoplevelser.