Bolig i byen

Byerne i Guldborgsund er levende med mange aktiviteter, fællesskaber, butiks- og gadeliv. Det er let at finde en bolig, der passer nøjagtig til det, man efterspørger. Der er god mulighed for at finde en lejlighed i byområderne, der ligger få minutter fra centrum. Små byhuse pryder gaderne og gør det muligt at bo midt i byen i et charmerende hus med egen have. I kort afstand fra byerne er der store villakvarterer med rolige veje, hvor børn kan lege og have lov til at være børn.

Sammenlignet med andre steder i Danmark er huspriserne i Guldborgsund lave. Det giver dig mulighed for at købe en billig bolig, sætte den i stand og indrette den, så den passer til din drømmebolig. Du kan også købe en større bolig, så der er bedre plads til familien eller til at have hjemmekontor.

Hvis du har brug for inspiration til at finde et sted, hvor du kunne tænke dig at bo, kan du kontakte Guldborgsunds bosætningskoordinator på vores@guldborgsund.dk eller på 2518 1897. Derudover kan du finde flere informationer om boliger på landet i Guldborgsund nedenfor.