Kalender

Store og små kulturevents i Guldborgsund

Vores Guldborgsund lægger jord, scener og terræn til et væld af begivenheder. Der er kultur i børne- og voksenhøjde, når de lokale museer, teatre og biblioteker laver arrangementer med både humor og kunstnerisk kant. Om det er boldkast eller brydning er vores rige foreningsliv vært for mange forskellige typer af stævner og events, der skaber spænding og sjov i fritiden. Endelig tager lokale ildsjæle initiativ til forskellige musikalske og litterære arrangementer, hvor skellet mellem kunstner og publikum udviskes.

Kort sagt er der mange begivenheder i Vores Guldborgsund året rundt. Herunder finder du linket til vores kulturkalender på Kultunaut, hvor du kan søge i alle de kommende events. Vi lægger løbende arrangementer ind.

Masser af kulturevents i Guldborgsund besøg Kultunaut >

Visit Lolland-Falster Kalender

Der er et væld af større og mindre begivenheder i Guldborgsund og på hele Lolland-Falster. Her på siden kan du få et overblik over de begivenheder, der er på Visit Lolland-Falsters kalender. Da det er en turisthjemmeside, er begivenhederne som regel målrettet turister, men hvem kan ikke lide at være turist i egen kommune?

Overvejer du at flytte hertil, kan du snuse lidt til de mange ting der sker hernede. Vi synes selv, at der sker en hel del taget i betragtning af, at Guldborgsund Kommune har ca. 1/10 af indbyggerne i Københavns Kommune og en befolkningstæthed på 6539 færre personer/km2.

Besøg vores turistsite Visit Lolland-Falste og se aktiviteter >

Vil du se, hvad der sker i de forskellige mindre byer rundt om i Guldborgsund, kan du klikke dig videre til deres respektive sider. De nævnte byer er dem, der bruger MinLandsby app – en app, der giver mulighed for at dele nyheder og kalenderbegivenheder samt interessante steder i lokalområdet med hinanden.

Er dit område af kommunen ikke repræsenteret kan du kontakte bosætningskoordinatoren på vores@guldborgsund.dk  direkte på telefon 25181897 og høre mere.