Kalender

Visit Lolland-Falster Kalender

Der er et væld af større og mindre begivenheder i kommunen og på hele Lolland og Falster. Her på siden kan i få et overblik over de begivenheder der er på Visit Lolland-Falsters kalender. Da det er en turisthjemmeside er begivenhederne som regel målrettet turister, men hvem kan ikke lide at være turist i egen kommune?

Overvejer du at flytte hertil kan du snuse lidt til de mange ting der sker hernede. Vi synes selv der sker en hel del taget i betragtning af Guldborgsund Kommune har ca. 1/10 af indbyggerne i Københavns kommune, og en befolkningstæthed på 6539 færre personer/km2. Det er nok også derfor vi mener her er så højt til loftet.

Besøg vores turistsite Visit Lolland-Falste og se aktiviteter >

Vil du se hvad der sker i de forskellige mindre byer rundt om i kommunen kan du klikke dig videre til deres respektive sider. De nævnte byer er dem der bruger MinLandsby app – en app der giver mulighed for at dele nyheder og kalenderbegivenheder, samt interessante steder i lokalområdet med hinanden.

Er dit område af kommunen ikke repræsenteret kan du kontakte bosætningskoordinatoren på vores@guldborgsund.dk  direkte på telefon 25181897 og høre mere.

Masser af kulturevents i Guldborgsund besøg Kultunaut >